Internet on täynnä mahdollisuuksia - ole valmiina

Ajatuksena urheiluvedonlyönti

Liian moni kuvittelee että tuntemalla jonkin urheilulajin tai joukkueen, voi lähteä soitellen sotaan ja panostamaan urheiluvedonlyönnissä. Valitettavasti kyse ei ole aivan niin helposta lajista, mutta kylläkin maailman rahapelimarkkinoiden johtavasta pelilajista. Urheiluvedonlyöntiin siis panostetaan muita rahapelejä enemmän ja Euroopassa suuntaus on vienyt viime vuosina pelaamisen entistä enemmän livepelaamiseen siten, että noin 70 % peleistä pelataan jo livenä! Suomessa kuitenkin vielä 2020 ovat sekä pitkäveto että vakio suosittuja pelimuotoja, ja mikä ettei. Vakio on melkoinen onnenpeli, jossa voi voittaa satoja tuhansia, mutta ei kukaan pelaa vakiota ammattilaisena, kyseessä on enemmän onnenpeli, koska kohteita on se 13!

Pivekunkku.com on suomenkielinen sivusto nimenomaan suomalaisille pitkävedon ystäville ja muille rahapelien ystäville. Vaikka otteluiden lopputulokset ovat yhdistelmä onnea ja taitoa, on joskus apua katsoa, mitä toiset ovat miettineet peleistä ja niiden ratkaisutekijöistä.

Urheiluvedonlyönti ei ole helppoa pelata voitollisesti – mutta mahdollista se on.

Urheiluvedonlyönti ammattina

Jos kuitenkin olet miettinut jopa sellaista mahdollisuutta, että alkaisit panostaa urheiluun ihan ammattina, niin suosittelemme aloittamaan vaikka Jorma Vuoksenmaan kirjasta. Kirjaa ei saa kirjakaupoista, joten se pitää tilata Jorman oman ESBC firman kautta, mutta mikäli tämä on suunta minne haluat mennä – kirja saa suosituksemme.

1983 Vuoksenmaa toi urheiluvedonlyönnin kaikkien suomalaisten ulottuville. Hän avasi Suomen osaston englantilaisen vedonlyöntitoimiston kanssa. 1985 Vuoksenmaa siirtyi johtamaan vedonlyöntitoimiston toimintaa Lontoosta käsin. Hän kasvatti suomalaisten asiakkaitten määrän nollasta 11 000:een ennen kuin perusti oman yhtiönsä, European Sports Betting Consultantsin 1991.

Lähes kaikkia järkipelejä tutkinut Vuoksenmaa voitti myös Backgammonin joukkuemaailmanmestaruuden heinäkuussa 1990 Monte Carlossa.

Urheiluvedonlyönnissä ammattilaisena sinulla ei ole vapaapäiviä. Tilastoja pitää päivittää, lajeja seurata ja mielellään sijoittaa myös johonkin sovellukseen, ohjelmistoon, mikä auttaa sinua tekemään parempia ratkaisuja. Myös oman pelikassan päättäminen ja siinä pitäytyminen asettavat rajoja omalle pelaamisellesi, eikä pelaamaan kannata lähteä ilman taloudellista varmuutta ja sitoutumista. Kerro myös perheellesi mitä aiot tehdä ja varmista, että sinulla on muiden tuki etenemismallillesi.

Urheiluvedonlyönnissä pelatessasi tulet saamaan paljon pieniä voittoja ja harvemmin todella isoja voittoja- ne isot voitot nimittäin vaativat aino isoja yllätyksiä ja niiden todennäköisyydet ovat yleensä sitä luokkaa, ettet tule koskaan panostamaan niin paljoa yllättäjälle, jollet sitten tiedä jotain, mitä operaattori ei tiedä, tai olet omissa tilastoissasi saanut aivan eri tuloksen kuin mitä kertoimenasettajat. Urheiluvedonlyönnissä etsitään usein juuri näiden kertoimenasettajien virheitä, ei niitä paljon tule, mutta lajeja on paljon ja jokaisessa ottelussa niin monta tekijää, että yllätyksiä syntyy aina.

Sijoittaminen alaan?

On myös toinen keino ansaita urheiluvedonlyönnin parisssa. Se on alan toimijoihin sijoittaminen. Koska urheiluvedonlyönti on kovassa huudossa ja ala itseasiassa kasvamassa ja uusien tekniikoiden kohteena, nyt on hyvä hetki miettiä myös tätä mahdollisuutta. Me itse GetReady.fi puolella olemme aiemmin sijoittaneet onnistuneesti kasinoalan tuottajiin, joten miksei myös urheiluvedonlyöntiin. Esimerkiksi USA on nyt kuuma kohde osavaltioiden muuttaessa yksi kerrallaan lakejaa ja online pelaamisen ollessa nyt kuuma peruna nimenomaan USA:ssa. Samalla myös Euroopassa tapahtuu uusien maiden ottaessa lisenssimalleja käyttöön – tässä muuten Suomen oma Veikkaus on erikoisuus, se on nimittäin koko EU:n alueen ainoa kansallinen monopoli, muissa maissa maiden kansalliset pelioperaattorit kilpailevat lisenssioperaattoreiden kanssa.

Euroopassa saatavilla on sekä operaattoreiden osakkeita, että pelitoimittajien ja pelialustojen osakkeita. Mielenkiintoiset ajat vaativat mielenkiintoisia ajatuksia, ja täältä voi löytyä nopeitakin voittoja jos löydät sopivan pienen toimittajan, joka tulee ostetuksi seuraavien vuosien aikana. Useimmiten nimittäin mielenkiintoiset edelläkävijät ostetaan isompien toimijoiden toimesta ja osakkeista maksetaan hyvin kurssiarvoa enemmän!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.